Ancient Siam

Ancient Siam

Ancient Siam (també coneguda com Ancient City, tailandès: เมือง โบราณ , Mueang Boran) és un parc museístic construït per Lek Viriyaphant i que ocupa 200 hectàrees (0,81 km 2 ) en forma de Tailàndia.

Ancient Siam s'anomena el museu a l'aire lliure més gran del món. A prop de la granja de cocodrils de la província de Samut Prakan, la "ciutat" de 320 hectàrees inclou 116 estructures dels famosos monuments i atraccions arquitectòniques de Tailàndia. Els terrenys de l'Antiga Siam corresponen aproximadament a la forma del regne, amb els monuments situats geogràficament en els seus llocs correctes. Alguns dels edificis són rèpliques de mida existent de llocs existents o antics, mentre que d’altres s’escalpen.

Les rèpliques van ser construïdes amb l'assistència d'experts del Museu Nacional per assegurar la precisió històrica. Entre les obres destacades destaquen l'antic palau d'Ayutthaya (destruït en la invasió birmània de 1767), el santuari de Phimai a Nakhon Ratchasima i Wat Khao Phra Viharn a la frontera cambodjana.

Categories

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.