Field of light

Field of light

El Camp de la Llum és una instal·lació basada en llum basada en llum específica del lloc creada per l'artista britànic Bruce Munro.

L’escultura canvia de color lentament, creant un brillant camp de llum.

Field of Light es va concebre originalment el 1992, quan Munro va realitzar un viatge de comiat per la central d’Austràlia amb la seva núvia (ara esposa), abans del seu retorn a Anglaterra, acampant a Uluru / Ayer's Rock. A Munro, el desert vermell tenia una energia increïble, les idees semblen irradiar-se juntament amb la calor. "Hi va haver una càrrega a l'aire que em va donar una sensació molt immediata que no entenia del tot", va dir l'artista: "Va ser un moment en què em vaig sentir al mateix temps amb el món ... Vaig registrar pensaments per crear un escultura a escala paisatgística, de mida i ubicació incongruents i experimentada pels visitants transitats ... Vaig veure en la meva ment un paisatge de tiges il·luminades que, com les llavors dormides en un desert sec, esperen tranquil·lament fins que caigui la foscor, sota un esclat. manta d’estrelles del sud, per florir amb suaus ritmes de llum. "La instal·lació Field of Light era una idea que va caure en el llibre d’esbossos de l’artista i es va negar a desvincular-se de la seva ment, fins que finalment es va adonar per primera vegada el 2004".

Munro va realitzar el seu primer prototip Field of LIght per als grans magatzems londinencs Harvey Nichols. Poc després de l'exposició Field of Light a l'exposició 'Brilliant!' Al Victoria and Albert Museum el 2004, Munro va desenvolupar una versió més gran de la instal·lació per a Long Knoll Field, a Wiltshire, un camp contigu al seu estudi que és obtingut. un sender públic. Posteriorment, Munro ha continuat produint iteracions de l’obra d’art en diversos llocs, sovint com un element entre molts dins d’una gran exposició en solitari.

El camp de llum s’ha instal·lat a:

 • Eden Project, Cornualla, Anglaterra. 2008-2009.
 • Museu Holburne, Bath, Anglaterra. 2011–2012.
 • Longwood Gardens, Kennet Square, PA, EUA. (Bosc de llum i camp de llum) de juny a octubre de 2012.
 • Waddesdon Manor, la col·lecció Rothschild, Aylesbury, Anglaterra. (Riu de la llum, i camp de la llum) Residència de l'exposició anual, 2012-2015
 • Cheekwood Botanical Gardens and Museum of Art, Nashville, TN, EUA de maig a novembre de 2013
 • Conservatori Franklin Park, Columbus, OH, EUA. Octubre-2013-març 2014
 • St Andrews Square, Edimburg, Escòcia. Per encàrrec del Consell de la Ciutat d'Edimburg. Febrer-abril 2014
 • Parque Lincoln, Simbionte Festival, Ciutat de Mèxic, Mèxic. Abril de 2014
 • Discovery Green, Houston, TX, EUA. De novembre. Per encàrrec de Discovery Green Conservancy. 2014 – febrer 2015 i novembre 2015 - febrer 2016.
 • Jardí Botànic d’Atlanta, (Forest of Light) Atlanta, GA, EUA. Abril a octubre de 2015
 • Desert Botanical Garden, Phoenix, AZ, EUA. Novembre 2015-maig 2016
 • Uluru, Yulara Drive, Territori del Nord, AUS. Març
 • Waddesdon Manor, la col·lecció Rothschild, Aylesbury, Anglaterra. Novembre 2016-gener 2017
 • Nicholas Conservatory and Gardens, Rockford, IL, EUA. Juny 2017-novembre 2017
 • Avinguda d’honor, Mount Clarence, Albany, Austràlia Occidental. Octubre 2018 - Abril de 2019
 • [1], Sensorio, Paso Robles, CA, EUA. 18 de maig de 2019 - 5 de gener de 2020.

El 2015, Munro va ser convidat a tornar a Uluru per crear la instal·lació allà, al lloc de la seva inspiració. L’exposició originalment exposada fins l’1 d’abril del 2016 fins al 31 de març del 2018 s’ha ampliat fins a finals del desembre del 2020, és la iteració més gran de Munro i la primera obra d’energia solar. L’amfitrió de l’exposició és Voyages Indigenous Tourism Australia, una filial de propietat íntegra de l’Indigen Land Corporation (ILC) que gestiona el turisme i els centres turístics en nom seu. Els beneficis de totes les activitats empresarials es reinverteixen en els indígenes i en els centres turístics.

Categories

Afegeix un nou comentari

Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.