Ruta de la Pedra en Sec

Ruta de la Pedra en Sec
GR-221 és un sender de gran recorregut que ha de travessar la Serra de Tramuntana de Mallorca de punta a punta, des de Sant Elm (Andratx) fins al cap de Formentor.
Marc
Garcia

Member for

1 year 11 months

Created

1 year 8 months 3 weeks

Actualment el seu traçat transcorre per la xarxa de camins públics de titularitat municipal o que discorren per finques públiques de la serra i es preveu l'adquisició dels trams necessaris per a la seva finalització.

El GR-221 va ser el primer sender de gran recorregut projectat a les Illes Balears, per impuls del Consell Insular de Mallorca, que el presentà l'any 1996, aprovà el projecte el 1999 i obtingué la seva homologació provisional l'any 2002.

E Pla Territorial de Mallorca (2004), preveia l'elaboració d'un pla especial, que es va aprovar definitivament el 17 de juny de 2015 i que defineix el traçat definitiu, els usos permesos i la normativa que s'ha d'aplicar.

És anomenada Ruta de la Pedra en Sec a causa de la gran quantitat de construccions fetes amb la tècnica de pedra en sec que es poden trobar en el seu camí: marges, mines, parets, barraques, cases de neu...

Category
Location
Public

39.6952629, 3.0175712000000203

Comments

DavidB

Quina és la millor època per realitzar-la? Ja que a l'estiu he estat per Mallorca, i a certes hores no es pot caminar de la calor.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.