Que qui com

Que qui com
Té la voluntat de dotar els espectadors dels coneixements bàsics per entendre la natura i els aspectes cientificotècnics d'aquesta societat i, alhora, per facilitar la comunicació dels científics amb els ciutadans.
Pep
Coll
Pep

Member for

1 year 2 months

Created

11 months 3 weeks 2 days

Darrere dels objectes de la vida quotidiana i de les notícies que sentim hi ha una tecnologia i una ciència que cada cop ens són més llunyanes. Abans, era relativament senzill esbrinar què hi havia "sota la tapa del motor" de la majoria de productes. La velocitat dels avenços científics i tecnològics fa que entendre què hi ha darrere de cada cosa sigui cada cop més difícil. Això pot comportar la pèrdua de la curiositat i l'acceptació passiva del que ens porta el progrés.

"Quèquicom" té la voluntat de dotar els espectadors dels coneixements bàsics per entendre la natura i els aspectes cientificotècnics d'aquesta societat i, alhora, per facilitar la comunicació dels científics amb els ciutadans. En definitiva, "Quèquicom" pretén despertar la curiositat cap a la ciència com una manera d'interpretar la realitat i com a eina per viure més bé.

41.3746398, 2.069996700000047

Comments

BlackSabbath

Un dels millors programes que s'han fet a TV3. De producció externa, va ser un bon fitxatge per TV3. Calen més programes d'aquest tipus, ja que fan arribar la ciència a tot tipus de públic, amb les explicacions tant senzilles que fan.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.